Lo-Reninge > Openbare werken

Openbare werken

Update 12/10/2017

Werken in Lo-Reninge 

 

  • Volgende week (week 16 oktober) wordt in de Zuidschotestraat in Reninge verder gewerkt aan de opbraak en onderfundering voor de betonvakken. In de Reningesteenweg in Lo worden terzelfdertijd ook enkele betonvakken vernieuwd, maar die werken zullen enkel plaatselijk hinder met zich meebrengen.
  • Vermoedelijk wordt in de tweede helft van volgende week gestart met de opbraak van 2 vakken in de Zuidstraat in Lo. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk. Er wordt een omleiding met eenrichting voorzien via Turkeyen en de Kruisstraat.
  • De Doelweg in Pollinkhove zal pas worden aangepakt na het bouwverlof van november (30 oktober tot 6 november). 
  

 

Update 10/10/2017

Herstelling verzakte riooldeksels

In de Zuidstraat in Lo worden tussen de Markt en de bocht verzakte riooldeksels, die lawaaihinder veroorzaken, hersteld. De weg zal tijdens de duur van de werken, die vermoedelijk starten in de week van 16 oktober, volledig zijn afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de Kruisstraat en Turkeyen. Het ophogen gebeurt in beton, waardoor de nodige droogtijd in acht moet worden genomen.


Hestelling betonvakken tussen Lo en Reningebrug

Tussen Reningebrug en Lo worden in de loop van volgende week enkele betonvakken vernieuwd. Vermoedelijk als gevolg van de droogte waren grote barsten ontstaan.

 

 

Update 06/10/2017

Werken Zuidschotestraat, Kiviethoek en Molenhoek

Volgende week vanaf maandag 9 oktober wordt verder gewerkt aan de opbraak en het plaatsen van de onderfundering in de Zuidschotestraat in Reninge. In de Kiviethoek en Molenhoek zullen de zijkanten worden afgewerkt en waar nodig nog aanpassingen uitgevoerd.

 

update 28/09/2017

Zuidschotestraat afgesloten door wegenwerken

De Zuidschotestraat in Reninge is afgesloten als gevolg van wegenwerken. Er is plaatselijk een omleiding voorzien. De duur van de werken is afhankelijk van de weersomstandigheden.  

 

update 21/09/2017

Asfaltering Kiviethoek en Molenhoek

Als het weer het toelaat, wordt maandag 25 september het wegdek geasfalteerd in de Kiviethoek in Lo en dinsdag in de Molenhoek in Reninge. De bewoners worden door de aannemer nog op de hoogte gebracht. Aansluitend zal gestart worden in de Zuidschotestraat in Reninge met het plaatsen van de signalisatie en de opbraak.