Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

11-06-2019
Fluvius werkt aan het net in Lo-Reninge
Om de veiligheid en de kwaliteit van ons net te garanderen, moeten we in de Reningesteenweg een middenspanningscabine (Sint-Maarten) vernieuwen. We starten de werken op maandag 24 juni om 4.30 uur en eindigen vrijdag 28 juni rond 19 uur. We geven hierbij een overzicht van de mogelijke hinder.
 
In de Reningesteenweg ter hoogte van het huisnummer 14 staat een cabine met verouderde apparatuur op ons middenspanningsnet. Om de energielevering en de veiligheid te kunnen blijven verzekeren, moeten we deze cabine renoveren. De nieuwe cabine is telebeheerd zodat we in de toekomst deze cabine vanop afstand kunnen monitoren en sneller kunnen ingrijpen bij defecten. Het installeren van zo'n cabine neemt een werkweek in beslag.

Om de hinder zo klein mogelijk te houden, plaatsen we een stroomgenerator. Daardoor kunnen we de stroomonderbreking beperken tot 15 minuten op vrijdag 28 juni tussen 17 en 19 uur. Het exacte tijdstip is afhankelijk van de voortgang van de werken.

 

Het plaatsen van een stroomgenerator heeft enkele bijwerkingen: 

• De omschakeling van dag- naar nachttarief zal niet werken. Doordat we de generator tijdens het nachttarief actief plaatsen, blijven de betrokken klanten op nachttarief tot op het einde van de werken.

• De tijd op elektrische klokken en wekkers zal vooruit lopen. Dit is niet schadelijk voor de toestellen.

• Zonnepanelen zullen niet werken tijdens onze ingreep.

 

Het verkeer en de toegang tot de woningen blijft ongehinderd.

We begrijpen dat dit vervelend is voor onze klanten. We doen er dan ook alles aan om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Info en vragen: 078 35 35 34 

 

Fluvius werkt aan het net in Lo-Reninge