Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

09-12-2020
Kies voor goedkopere groene stroom en gas met de groepsaankoop van de provincie West-Vlaanderen
Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie West-Vlaanderen organiseert voor het 10de jaar op rij een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is gratis en vrijblijvend.

Je energiefactuur zorgt elk jaar voor forse kosten. Heb je er al eens bij stilgestaan dat je op deze uitgaven kan besparen? Dat kan door te kiezen voor een voordelig energiecontract.

Veel werk? Toch niet. De provincie West-Vlaanderen gaat voor jou op zoek naar een voordelig contract. Jij hoeft je alleen in te schrijven via www.west-vlaanderen.be/besparen.

Hoe werkt het?
Iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen kan deelnemen. Je kiest zelf of je voor elektriciteit en/of gas inschrijft. Ook ondernemers en verenigingen met een professioneel contract en een jaarlijks gemeten meter kunnen meedoen. Hou er wel rekening mee dat je verbruik maximum 50 000 kWh mag zijn voor elektriciteit en 100 000 kWh voor gas.

Op 10 februari 2021 organiseren we een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen voor een 1-jarig energiecontract voor elektriciteit en/of gas. De leverancier die het meest voordelige bod doet, mag de deelnemers van de groepsaankoop een energiecontract aanbieden.

Op 26 februari 2021 krijg je een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen. Aanvaard je het aanbod? Dan zorgen wij voor een vlotte overstap. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen!

Begeleiding en inschrijvingen
De provincie zorgt voor begeleiding vanaf de inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige groepsaankoopcontract. Ook het opzeggen van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Vrijblijvend inschrijven kan vanaf 9 december tot en met 9 februari 2021 via de website www.west-vlaanderen.be/besparen. Neem je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand en schrijf je online in of bel 0800 18 711 (ma t/m vr: 8.30 tot 18 uur).

Heb je geen toegang tot internet? Dan helpt WoonWinkel West je graag verder op afspraak in het Administratief Centrum, Markt 11 8647 Lo-Reninge
051 51 93 53 of queenie.maertens@woonwinkelwest.be

 

 

Kies voor goedkopere groene stroom en gas met de groepsaankoop van de provincie West-Vlaanderen