Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

30-10-2017
Vervoer nodig tijdens het uitgaan? Project taxicheques voor jongeren gaat van start!
Project taxicheques voor jongeren gaat van start

Vanaf maandag 30 oktober kunnen jongeren van Lo-Reninge geboren tussen 2001 en 1992 (tussen 16 en 25 jaar) een pakket taxicheques afhalen bij de gemeentelijke jeugddienst. Voor 10 euro kun je een pakket taxicheques aankopen met een totale waarde van 30 euro (6 cheques met elk een waarde van 5 euro). De taxicheques kun je gebruiken voor vervoer in de regio bij de deelnemende taxibedrijven. De naam van de deelnemende taxibedrijven staat op de cheques. Goed om weten: er wordt niet teruggegeven op de waarde van de cheques of als de waarde niet toereikend is, dan past de gebruiker bij. Het is ook aangewezen om vooraf je taxi te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid.

Wanneer te gebruiken?
De cheques blijven het volledige schooljaar geldig, maar kun je enkel gebruiken in het weekend, vakantieperiodes en op feestdagen, na 20 uur en voor 7 uur.

Hoe aanvragen?
Ga langs bij de gemeentelijke jeugddienst, Markt 11, 8647 Lo-Reninge tijdens de openingsuren en breng je identiteitskaart mee, alsook een ander officieel document waarop je adres staat en 10 euro.

 

Vervoer nodig tijdens het uitgaan? Project taxicheques voor jongeren gaat van start!