Aanbod

JEUGD

 

Jeugdboeken

De bibliotheek heeft een jeugdafdeling. Je vindt er verhalen voor de allerkleinsten, volwaardige jeugdromans en natuurlijk ook informatieve jeugdboeken. Voortdurend worden de collectie aangevuld met de meest recente werken.

Strips

De klassiekers blijven het goed doen. We hebben ook hedendaagse kwaliteitsstrips, waar zelfs volwassen lezers gretig naar uitkijken.

Informatieve boeken

De bibliotheek bezit een schat aan boeken over tuinieren, informatica, woninginrichting, kunst, recht, dieren, landen, toerisme, ...

Even opzoeken

Wil je iets voor school of zomaar uit interesse opzoeken in een woordenboek, atlas, encyclopedie of op het internet? In de bibliotheek kunnen we je zeker helpen.

 

VOLWASSENEN

 

Romans, verhalen, ...

Iedereen kan er lectuur naar zijn zin vinden: thrillers, spionageromans, science-fiction, liefdesromans, oorlogsromans, ... en dit van zowel Vlaamse als buitenlandse auteurs. Wij hebben ze.

Tijdschriften

De bibliotheek is geabonneerd op aantal tijdschriften over allerlei onderwerpen. Een aantal van die tijdschriften worden ook uitgeleend. Zoek je een oud nummer van een bepaald tijdschrift, dan kan ons archief je zeker helpen.

Folders en brochures

In de bibliotheek vind je gratis folders met informatie over streektoerisme, culturele activiteiten, vormingscursussen, overheidsreglementering, ...

 

MULTIMEDIA

 

Internet

Supersnel surfen op het internet kun je ook in de bib. Een onuitputtelijke bron van informatie ligt voor je klaar. Wil je het net op, reserveer dan wel aan de balie. De bediende van dienst helpt je graag op de snelweg.

 

CD, CD-ROM, DVD

De muziek de je wel even wil leren kennen, de dvd die je liever niet koopt maar wel wil zien, ... De bib helpt je met een uitgebreide collectie cd-roms, cd's en dvd's. Op die manier krijg je voor een habbekrats een totaalaanbod aan multimedia ter beschikking.

E-BOEKEN

Vanaf heden kunnen de leden van de bibliotheek ook e-boeken lenen in de bibliotheek