Kinderzoektocht "Op zoek naar het gouden koekje" 8 - 12 jaar

VVV Lo-Reninge Lauka
  • donderdag 17 december 2020 tot woensdag 31 december 2025
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
“Op zoek naar het gouden koekje” is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 8 en 12 jaar, waarbij de kinderen aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historische centrum van Lo kunnen ontdekken.

Het verhaal gaat als volgt:

Seppe is 10 jaar en woont al heel zijn leven in Lo, een klein en gezellig stadje niet zo ver van de zee. Toen hij onlangs met zijn klas op bezoek ging bij de molenaar vertelde die hen dat er ergens in Lo een gouden schat verborgen zit. Van het molenbezoek zelf heeft Seppe niet zo veel onthouden… Maar die schat. Dat is pas interessant! Tijdens een vrije dag beslist Seppe op schattenjacht te gaan. Help jij Seppe? Wandel samen met hem door het stadje Lo, ontdek de leukste plekjes en probeer aan de hand van heel wat uitdagende en leuke opdrachten de schat van Lo te vinden.

Het kidspad met bijhorend rugzakje is te koop bij VVV Lo-Reninge (Lauka) - Markt 17a - 8647 Lo of bij Gasthof De Zwaan Breydelstraat 1 te Lo of in het Bezoekerscentrum Jules Destrooper Gravestraat 5 te Lo.

Afstand: 2 km

Locatie

VVV Lo-Reninge Lauka
Markt 17 A , 8647 Lo (Lo-Reninge)

Prijs

  • Basistarief 5

Leeftijd

vanaf 8 tot 12 jaar

Contact

Organisatie

VVV Lauka
Markt 17 a , 8647 Lo-Reninge