Agro-aannemingen

Agro|aanneming is een coöperatief aannemingsbedrijf dat ontstond in de schoot van agro|bedrijfshulp.
Agro|aanneming heeft een dubbel doel. Enerzijds organiseren ze gespecialiseerde dienstverlening voor land- en tuinbouwbedrijven, anderzijds ontwikkelden ze een werkwijze waardoor ze met zelfstandige land- en tuinbouwers en uitvoerders uit de ruime agrarische sector een brede waaier van aannemingswerken uitvoeren.

U hebt een land- of tuinbouwbedrijf en het werk groeit u boven het hoofd ?
Agro|aanneming richt zich specifiek op de agrarische sector. Via ervaren, goed opgeleide professionals organiseren ze een breed scala van gespecialiseerde agrarische werkzaamheden, zoals stalreiniging, klauwverzorging, het scheren van rundvee tot gewasverzorging enzovoort.

Zoek je een dynamisch aannemingsbedrijf dat vanuit een lokale betrokkenheid een brede waaier van opdrachten uitvoert ?
Agro|aanneming bouwde de voorbije jaren een netwerk uit van land- en tuinbouwers. De lokale betrokkenheid van deze zelfstandig werkende uitvoerders zorgt voor dat extraatje dat jouw opdracht nodig heeft. Dit kan gaan van opdrachten in het kader van landschaps- en natuurbeheer tot het organiseren van winterdiensten.
Professionele coördinatoren denken graag mee om uw opdracht zo goed mogelijk in te vullen. Agro|aanneming zorgt hierbij voor de volledige coördinatie van de werkzaamheden die de land- en tuinbouwers uitvoeren.
Je bent land- of tuinbouwer en je wenst jezelf in te schakelen bij de uitvoering van opdrachten in jouw omgeving ?
Agro|aanneming ontwikkelde een systeem waardoor je als land- of tuinbouwer met een minimale kost en administratie ingeschakeld kan worden bij de uitvoering van allerhande werkzaamheden. Hierbij kan je samenwerken met collega's die er ook voor kiezen om hun kennis en materiaal in te zetten. Bovendien wordt men bij de uitvoering begeleid door ervaren coördinatoren en wordt men zelf niet geconfronteerd met de het opstellen van offertes, facturen, en andere administratieve beslommeringen...
Meer info: https://www.werkers.be/aannemingswerk