Dagtrip "Bier en koekjes" een huwelijk tussen unieke smaken

9.30 uur : onthaal met een kopje koffie en een boterkoek.


10.00 uur: Bezoek bezoekerscentrum Jules Destrooper met bierdemo en proevertjes
Na de rondleiding met gids in het bezoekerscentrum Jules Destrooper volgt een kookdemo onder leiding van de chef NPD/ foodpairing. Een degustatie van 5 hapjes met streekbieren wordt u aangeboden (kookdemo is niet mogelijk op maandag, zaterdag, zondag & feestdagen en kerstperiode). Deze formule is enkel beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen.


12.00 uur : het middagmaal is voor u gereserveerd. Maak vooraf de keuze van de groep bekend (de hele groep neemt hetzelfde menu; menukeuze zie maaltijden voor groepen).

14.30 uur: bezoek aan een hopbedrijf waar met hart en ziel hoppe wordt geteeld.
In januari oogsten ze hun eerst hopscheuten uit de serre. Vanaf half maart halen ze de delicatesse uit volle grond. In de zomer kweken ze de hoppe en in de eerste helft van september is er de hoppepluk en in de winter maken ze met hoppe en hopranken prachtige creaties.
De familie zelf leidt je door de serres, waar de hopscheuten geteeld worden en vervolgens leggen ze je de werking van de plukmachine uit. Na de rondleiding kan je genieten van koffie en heerlijke desserthapjes waarin streekbieren zijn verwerkt.

17.30 uur: einde bezoek

Prijs voor deze dagtrip € 36 per persoon vanaf 20 personen
exclusief middagmaal.

 

Ben je met een grotere of kleinere groep of wens je een ander bezoek uit een andere dagtrip, dat kan uiteraard ook.
We maken graag een daguitstap op maat van uw groep.

Info en reservatie:
info@lauka.be
058/28.91.66