Dagtrip "Retrotour"

10 uur :onthaal met een kopje koffie met boterkoek.

10.30 uur: "Oud en nieuw samen in één gebouw, klooster en gemeentehuis. Gelijkend en toch weer anders, eenheid in verscheidenheid. Een verhaal van kloosterzusters (Grauwe zusters) die sinds 1492 zorgden voor de armen van de stad. De gidsbeurt is een wandeling doorheen de geschiedenis van onze stad: van oud naar nieuw, perfect in eenheid."

12 uur:
Het middagmaal is voor U gereserveerd. Maak vooraf de keuze voor de groep bekend (de hele groep neemt hetzelfde menu; menukeuze zie maaltijden voor groepen).

14.00 uur:
U begint het namiddagprogramma met een bezoek aan het automuseum “Old Timer” te Reninge. Een unieke collectie van een 95-tal wagens en een 25-tal moto’s uit de jaren 1899 tot 1970 zijn er te bezichtigen.

Daarna brengt u een bezoek aan het Openluchtmuseum “Bachten de Kupe” in Izenberge met gids waar U even kan genieten van het eenvoudige boerenleven van vroeger (boerenhuis uit de 17de eeuw, paardenstal). Het volksleven is te proeven in de straatjes, huisjes, schuren, kapelletjes, winkeltjes, school, dokterskabinet, die allen het dorp van vroeger tot leven brengen.

18.30 uur:
einde dagtrip

Prijs voor deze dagtrip € 23 per persoon vanaf 30 personen
exclusief middagmaal.

Ben je met een grotere of kleinere groep of wens je een ander bezoek uit een andere dagtrip, dat kan uiteraard ook.
We maken graag een daguitstap op maat van uw groep.

Info en reservatie:
info@lauka.be
058/28.91.66