Hoeve Maedelstede

HOEVE MAEDELSTEDE is een stap uit de drukke wereld … en een plekje waar je met of zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt . Alles speelt zich af op een actieve boerderij. Er zijn tal van mogelijkheden om je zowel buiten, als binnen te vermaken voor jong en oud. In het hoogseizoen is het gezellig druk met heel veel kindervreugde. In het laagseizoen genieten rustzoekers volop van de stilte en de schoonheid van de natuur en het ultieme gevoel dat erbij hoort .

KAMPEREN
Kamperen is en blijft superleuk! Genietend van de fluitende vogeltjes, luilekker met een heerlijk boek, een plons in de vijver… terwijl de kinderen elkaar achterna racen met go-carts, de hele dag samen ravotten en de reuze overdekte speelstal ontdekken. Er zijn ook pony's en een beestenboeltje om te knuffelen en 's avonds gaat het kampvuur aan!

LOGEREN
Logeren kan je (met een tiental personen) op de bovenverdieping van ons woonhuis. Samen met familie of vrienden zijn jullie de enige gasten. De zolder is alvast een luxe speelparadijs voor de kinderen en na een kakelvers ontbijt, kan je overdag alle energie weer kwijt!

RETROCARAVANS
Altijd al eens willen kamperen, maar heb je geen caravan of tent? Onze sfeervol ingerichte retro-caravans (voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen) staan gegroepeerd op een verhard pleintje met picknicktafels en strooien parasolletjes en kunnen met of zonder ontbijt gehuurd worden!

HUUR DE SCHUUR (INDOORKAMPEREN)
Maar kamperen kan niet enkel in de zomer! Onze retrocaravannekes staan vanaf de herfst instapklaar in de verwarmde schuur … voor wie houdt van gezellig samenzijn en dat tikkeltje back to basics !

FEESTJE OF EVENT
Waarom een feestje op Hoeve Maedelstede zo leuk is? Bijna alles kan! Of het nu een kinderfeestje, verjaardagsfeest, familiefeest, babyborrel trouwfeest of event is; bij ons heb je heerlijk de ruimte binnen of buiten om je eigen sfeer te creëren. Er zijn bovendien tal van activiteiten en faciliteiten beschikbaar zodat het sowieso een topevent wordt - weer of geen weer! Maak uw keuze uit van onze polyvalente ruimtes: De Schuur, Plan B of het Speelstalzaaltje.

SCHOOLREIS
Maedelstede is ook de ideale locatie om met je klas op schoolreis te komen! Gocarts, tractortjes, een trampoline, een overdekte zandbak, maar ook konijnen, cavia's, kippen, paarden, pony's, honden, koeien. Er is vanalles te beleven op de hoeve! Ontdek de super originele speelstal met allerlei verrassende educatieve spelletjes of hang tussen hemel en aarde in de vliegende tapijten! Tussendoor kan je 'chillen' met klasgenoten in ons clubhuis. Kortom Hoeve Maedelstede heeft alles voor een geslaagde daguitstap of voor een week boerderijklassen!

Hoeve Maedelstede
Pollinkhovestraat 42
8647 Lo-Reninge
0495/54 22 88
info@maedelstede.be

Meer info