Kaasboerderij Beauvoordse Walhoeve

De Beauvoordse Walhoeve is een gemengd landbouwbedrijf, gespecialiseerd in melkvee en melkverwerking. Gelegen in het hartje van Veurne-Ambacht, langs de Lovaart tussen Veurne en Alveringem, zijn broer en zus gebeten door de zuivelmicrobe. Sinds kort hebben zij de fakkel van hun ouders overgenomen. Wat in ’86 door José en Anne-Marie begon als liefhebberij is uitgegroeid tot een ware passie om telkens weer nieuwe zaken uit te proberen. Die liefde, die passie dat proef je ook in de producten.  Zoon Jan en zijn vrouw Jasmine nemen de zorg van de dieren op zich, alsook het melken van de koeien. De dochter Lyn staat in voor de melkverwerking. 

Alle kazen en producten worden bereid met de verse melk van de eigen koeien. Dit zorgt voor de authentieke smaak van deze ambachtelijke producten. Alles wordt met zorg vervaardigd in het professioneel ingericht zuivelatelier. 

Er wordt veel aandacht besteed aan het productieproces, dat volgens de HACCP-normen plaatsgrijpt. Het gamma zuivel wordt gegarandeerd vers aangemaakt tegen woensdag.  Hier proef je de passie voor gezonde voeding en een bedrijfsfilosofie van een landbouwersfamilie met een natuurlijke kijk op voeding. Proef daarom vandaag nog in de mooie hoevewinkel...

Openingsuren hoevewinkel:

  • Maandag tem Zaterdag: 9u tot 12u en 13u30 tot 18u30
  • Zondag: Gesloten

De Beauvoordse Walhoeve
Vaartstraat 71
8630 Veurne
058/31 16 75
info@beauvoordse-walhoeve.be

Meer info