Provincie West-Vlaanderen organiseert groepsaankopen voor thuisbatterijen en zonnepanelen

Gepubliceerd op donderdag 5 mei 2022 om 11:19

De provincie West-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop voor thuisbatterijen en zonnepanelen.

Vrijblijvend inschrijven kan via:

Provincie West-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij

Je kan als inwoner van West-Vlaanderen gratis en vrijblijvend inschrijven voor de  groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen ism iChoosr. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beterleefmilieu.

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Via de Provincie West-Vlaanderenkrijg je de kans om deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherpgroepsvoordeel.

De Provincie West-Vlaanderen lanceert samen met iChoosr het initiatief voor een groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij. Hierdoor zetten we in op meer zelf opgewekte groene stroom, wat bijdraagt aan onze klimaatdoelstellingen. Investeren in zonnepanelen? Dat is in 2022 zeker een slimme keuze voor jezelf, het milieu én je portemonnee!

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

 

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Onuitputtelijke energiebron

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. In tegenstelling tot schaarse grondstoffen zoals olie, gas en steenkool.

Besparen op energiekosten

Met zonnepanelen wek je zelf je energie op. Daardoor bespaar je jarenlang op je energiekosten. Zonnepanelen blijven hierdoor een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank.

Goed voor het klimaat

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Waardestijging van je huis

Met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en daarmee verhoog je de marktwaarde van je huis.


Hoe werkt de groepsaankoop?

Schrijf je in

Inschrijven is volledig vrijblijvend en gratis.

Persoonlijk voorstel

Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel, op basis vanjouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.

Jij kiest!

Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan jepersoonlijk voorstel voor 6 juni. Intussen kan je met al je vragen terecht oponze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra jebent ingeschreven.

Inspectie

Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnendeleverancier je dak.

Installatie

Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordtjouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst.

Meer info

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.ichoosr.be/west-vlaanderen of  www.ichoosr.be/opslagwvl ,

Bel naar het gratis nummer 0800 26 151 (werkdagen van 9 tot 17 uur), of e-mail naar info@ichoosr.be