Vakantiewoning 't Goed ter Fintele *****

Daar waar de Lovaart en de IJzer samenvloeien, stond sinds jaar en dag een onopvallend dijkboerderijtje. De familie Nys, in heel Europa befaamd voor hun heerlijke aardbeien, werd verliefd op dit idyllisch erfgoedhoekje. Ze renoveerde het krakkemikkige pand tot een luxueuze vakantiewoning voor 21 personen: ‘t Goed ter Fintele.

Een robuuste, eigentijdse villa zoals je die voor jezelf zou bouwen. Opgetrokken uit kwaliteitsmaterialen, met respect voor de authentieke elementen en voorzien van alles wat je maar nodig kunt hebben. Een koelcel, een gaskachel, een espressomachine, een barbecuehuisje, een jacuzzi, bijschuifpoefs voor de hele bende en zelfs oestermesjes. Het huis beschikt over een compleet uitgeruste keuken, met Falcon fornuis, een gezellige zitkamer die twee etages bestrijkt en terrassen waar je urenlang napraat. Beschut in de achtertuin of zalig vooraan loungen, met zicht op dat kabbelende water. De vele grote en openschuifbare raampartijen laten je volop van al dat omringende groen genieten.

Nog geen honderd meter verder vind je een volkscafeetje ‘Bij de witten’, een restaurant en kun je het water op of aansluiten op een van de fiets- en wandelroutes. In elk van de zes kamers Belgisch linnen van Verilin, een verlicht streekbeeld dat de toon zet en een badkamer die achter een eigentijdse staldeur verborgen zit. De twee familiekamers beschikken over een extra etage om al dat jong geweld in stijl te slapen te leggen. Zo cool kan een fermette zijn.

We ❤ van dit luxeleven op de oever.

't Goed ter Fintele
Fintele 11
8647 Pollinkhove
0470/63 30 44
info@tgoedterfintele.be

Meer info