Vakantiehoeve Noordhoek 13

Noordhoek 13 is een oude boerderij die volledig werd omgetoverd tot een vakantiehoeve met veel mogelijkheden. De hoeve ligt op 4 km van het stadje Lo en op 20 km van de Belgische kust, tussen de historische steden Diksmuide, Veurne en Ieper, kortom in het hart van de Westhoek. Je kijkt uit op het WOI front met de IJzertoren van Diksmuide op de achtergrond.
Dit vakantieverblijf ligt op het einde van een doodlopende weg naast een fietsknooppuntenroute, ideaal voor wie rust, ontspanning en natuur zoekt.

De vakantiehoeve heeft 12 slaapkamers ( 25 slaapplaatsen + 6 babybedjes) ondergebracht in 1 volledige hoeve. 4 slaapkamers en 2 badkamers op het gelijkvloers en 8 slaapkamers en 4 badkamers op de eerste verdieping. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke gelagkamer met keuken en zithoek waar samen eten en tijd doorbrengen heel gezellig wordt. Kinderen en volwassenen kunnen zich uitleven in de grote jacuzzi, met gocarts, kajak, jeu des boules, tafelvoetbal, op de grote speelweide of ingebouwde trampoline.

Vakantiehoeve Noordhoek 13
Noordhoek 13
8647 Lo
0475/85 58 69
info@noordhoek13.be

Meer info