Vakantiewoning De Machuut en Den Yzer


DE MACHUUT is een volledig gerenoveerde woning die plaats biedt voor 15 volwassenen.
We hebben rekening gehouden met alle comfort om een zo aangenaam mogelijk verblijf te garanderen.
De leefruimte heeft een open landelijke ingerichte keuken en een grote zitruimte om gezellig bij elkaar te zitten bij de houtkachel.
De woning heeft 7 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, lavabo en douche. Ook is er een babybed aanwezig en 2 kinderstoelen. De omheinde tuin heeft een knus, gezellig en zongericht terras met uitzicht op de open velden. Ook is er een ingebouwde trampoline voor de kleinsten.

DEN YZER heeft de deuren geopend in september 2019 na een volledige renovatie. De woning biedt plaats voor 12 volwassenen en 2 kinderen.
De leefruimte is sfeervol ingericht met een landelijke open keuken en een ruime zithoek om gezellig bij elkaar te zijn.
Op het gelijkvloers is er een luxe kamer met douche, lavabo en bad. Verder zijn er 4 slaapkamers met een tweepersoonsbed, douche en lavabo. Eén kamer is zonder sanitair. Voor de kinderen is er een stapelbed aanwezig, 1 babybed en 2 kinderstoelen.
De zongerichte omheinde tuin heeft een groot terras met tuinmeubilair, een groot grasveld en een ingebouwde trampoline voor kinderen.

De beide woningen zijn op ongeveer 1,5 km van elkaar gelegen. Van hieruit kun je de Westhoek ontdekken, te voet of met de fiets. Dichtbij kun je een bezoek brengen aan Ieper, Veurne, Poperinge, Diksmuide en de kust.
Voor de fietsen is er een fietsenberging aanwezig bij beide woningen.

Om u een zorgeloos verblijf te garanderen kan de plaatselijke bakker het brood aan huis leveren.

De Machuut 
Pollinkhovestraat 24 
8647 Lo-Reninge 
vakantiewoningdemachuut@telenet.be 
www.demachuut.be 

Den Yzer
Elzendamme 2
8640 Vleteren
vakantiewoningdenyzer@telenet.be
www.denyzer.be