Vakantiewoning Hof Ten Thorre

Hof Ten Thorre is een ruime, sfeervol ingerichte en zeer kindvriendelijke vakantiewoning gelegen in de rustige polders van het idyllische Lo-Reninge. De woning bevindt zich op een voormalige hoeve en beschikt over 4 kamers voor max. 15 personen, 2 comfortabel badkamers, een knusse open zithoek met ‘Smart-TV’, eigentijdse keuken met vaatwasser, polyvalent (feest)zaaltje en volledig ingerichte speelkamer.
Het sfeervol en zonnige vijverterras biedt mogelijkheden om uren te genieten in een ware oase van rust. Het mooie groen dat gevormd wordt door de prachtige bomen en hagen, deed reeds talrijke gasten wegdromen.
Hof Ten Thorre vormt een reuze speelparadijs voor kinderen. De talrijke gocarts, minitractoren, kinderfietsen, ingebouwde trampoline, zandbak, vernieuwde klimtoren, voetbaltafel, enzovoort, garanderen uren speelplezier. Bij wat minder weer betekenen de volledig ingerichte speelkamer en het polyvalent feestzaaltje een grote meerwaarde.
Indien gewenst kan het feestzaaltje tijdens jullie verblijf ook gebruikt worden voor kleine feestelijkheden.
Onze vakantiewoning vormt de ideale uitvalbasis om de Westhoek te ontdekken en is gelegen op een boogscheut van de historische steden: Ieper, Diksmuide, Poperinge en Veurne. Er zijn tal van mogelijkheden in de buurt: kom het oorlogsverleden van onze streek exploreren; ga eindeloos ontspannen aan de Belgische kust op zo’n 25 km van hier; maak prachtige wandelingen, fietstochtjes of zelfs een boottochtje bij zonsondergang op de IJzer; trek naar de nabijgelegen pretparken (Bellewaerde of Plopsaland); enzovoort. Kortom kon genieten van de Westhoek met al zijn troeven.