Vakantiewoning Huyze Basyn *****

Huyze Basyn, een stijlvol ingerichte burgerwoning voor maximum 8 personen, telt 4 slaapkamers met boxsprings en 2 badkamers met dubbele lavabo, regendouche, bad en toilet, beiden uitgevend op de sauna. Op het gelijkvloers bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met kwaliteitsvolle toestellen. De ruime eetplaats, de gezellige zithoek met houtkachel en smart-tv en de leeshoek met tal van boeken en info over de streek vervolledigen de benedenverdieping.

Huyze Basyn beschikt over een ruime, omheinde tuin met een groot grasperk, een zuidgericht terras met eettafel en een loungehoek. De fietsenstalling, de berging met o.a. wasmachine en de speelzolder maken het geheel compleet.

Kortom, Huyze Basyn is voorzien van alle comfort om jou en je familie of vrienden een zorgeloze en onvergetelijke vakantie te bezorgen in de luilekkerstad Lo, in hartje Westhoek, op amper 20 min. van de kust. De ideale uitvalsbasis om het boeiende oorlogsverleden te ontdekken, een uitgestrekt wandel- en fietsparadijs te leren kennen, heerlijke streekproducten en -biertjes te degusteren en tal van toeristische uitstappen te maken. Bovendien ligt Huyze Basyn op wandelafstand van talrijke plaatselijke winkels en horeca.

Huyze Basyn
Hogebrugstraat 16
8647 Lo
0495/30 86 95
info@huyzebasyn.be

Meer info