Vakantiewoning 't Noordhuys *****

’t Noordhuys heeft vele troeven: het is een oase van rust en stilte, charmant logeren in een volledig vernieuwde woning met alle modern comfort. Héérlijke leefruimte van 6 x 12m met geïntegreerde, landelijke keuken en panoramisch zicht op de fleurige tuin. Wat een gezellig samenzijn met familie, collega’s of vrienden.

De 6 aparte kamers zijn smaakvol ingericht en de box-springs zijn opgemaakt met kwalitatief bedlinnen. Er zijn 2 badkamers met inloop douche en 3 aparte toiletten. Naast 2 babybedjes, kan u ook gebruik maken van een wasmachine, droogkast, vaatwasser, de garage (fietsenberging) en parking. In de zongerichte, omheinde tuin is er een petanquebaan en zandbak,2 zonneterrassen met tuinmeubilair en een Weber BBQ: het is puur relaxen !

Van hieruit kan je de Westhoek ontdekken, graven in het oorlogsverleden van WOI (Ieper 10 km), luieren aan de Kust (25 km), met de kinderen naar een pretpark of de sportieve toer op; in deze buurt kan je oneindig wandelen en fietsen of maak eens een boottocht op de IJzer.

Vakantiewoning 't Noordhuys
Noordschoteplein 30
8647 Noordschote
0477/77 92 05
info@tnoordhuys.be

Meer info